The Ultimate Guide To Borduur

Wiki Article

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende kind blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw logo voor mij ontworpen puur uit passie.

Na een paar afspraken is het emblem opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw logo voor mij ontworpen puur uit passie.

In deze tekst ontdek je alles about het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren fulfilled een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt read more echt passie en liefde in haar bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden around het resultaat.

Super snelle provider en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Stuur uw logo of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg satisfied u gegevens op by using mijn contact pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw logo of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij achieved het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Report this wiki page